Kaféansvarig Kvarnen Söderhamn

Nu söker vi dig som vill leda vårt unga team och skapa våffelupplevelser i Kvarnen i sommar!

Våffelbruket startade sommaren 2020 i Ludvika och serverar glass och kreativa våfflor som både är matiga och söta. Numera finns vi på flera platser i Sverige och vi är populära besöksmål med högtryck på sommaren.

Vi söker dig som har erfarenhet från kafé och/eller restaurang eller likvärdigt och kan jobba hela sommaren med oss. Du trivs i en miljö med ett högt tempo och att ha många människor omkring dig, både kollegor och gäster.

Som ansvarig kommer du att leda och vara delaktig i den dagliga driften på Våffelbruket vilket innebär:

  • Se till att vi levererar våfflor och en positiv upplevelse till våra gäster!
  • Bemanning och schemaläggning.
  • Coacha vårt unga team framåt.
  • Beställning av varor.
  • Se till att övriga dagliga rutiner utförs enligt manualer och instruktioner.
  • Hantera bokningarna och visa våra lokaler i Kvarnen.

För att passa för rollen behöver du vara en ansvarstagande problemlösare som tar initiativ och är självgående. Din kämparglöd gör att du peppar teamet och tillsammans klarar de dagar som ibland kan vara utmanande.  För att leda temat behöver du vara kommunikativ, lyfta dina medarbetare och gillar att coacha/utveckla teamet framåt.  Du behöver inte ha jobbat som ledare tidigare men vi ser gärna att du har erfarenhet från exempelvis ledarskap inom idrott. För oss är du som person och din vilja att lyckas det viktigaste.

Vi kommer att utbilda dig för att kunna lyckas med uppgiften.

Eftersom vi är ett ungt företag med en stark utveckling finns en stor potential för rätt person att utvecklas vidare med oss. 

Scroll to Top